Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Jaguar F-Type RS Coupe και Convertible 2016



Ακολουθώντας τις συνήθεις εξελίξεις σε ό,τι αφορά τις εκδόσεις, η βρετανική φίρμα ετοιμάζει μια ακόμα ισχυρότερη εκδοχή του σπορ της μοντέλου η οποία θα υιοθετήσει τα διακριτικά RS.


Η RS έκδοση θα είναι διαθέσιμη ως coupe αλλά και roadster


Σε ό,τι αφορά τις προδιαγραφές της, η Jaguar F-Type RS θα αξιοποιήσει μια αναβαθμισμένη εκδοχή του V8 των 5,0 λίτρων που εξοπλίζει την «απλή» R ξεπερνώντας τους 600 ίππους.

http://media.caranddriver.com/images/14q4/647948/2016-jaguar-f-type-r-coupe-awd-photo-649935-s-986x603.jpg

Την επιπλέον ισχύ θα πλαισιώσουν μια σειρά από επιμέρους βελτιώσεις που στοχεύουν στην μείωση του βάρους αλλά και στην καλύτερη αεροδυναμική του βρετανική μοντέλου.


Η RS θα διαθέτει μια μεγάλη αεροτομή στο πίσω τμήμα την οποία αναμένεται να συμπληρώσει ένας επίσης νέος αεροδυναμικός διαχύτης, αμφότερα κατασκευασμένα από ανθρακονήματα.

http://media.caranddriver.com/images/media/51/2016-jaguar-f-type-inline2-photo-656214-s-original.jpg

Από ανθρακονήματα θα αποτελούνται και οι εξωτερικοί καθρέφτες, το νέο splitter μπροστά, αλλά και μια σειρά από άλλα τμήματα συντείνοντας στην μείωση του βάρους.

Βελτιώσεις, σύμφωνα με την  Jaguar, θα πρέπει να θεωρούνται οι βελτιώσεις στην ανάρτηση και στο σύστημα πέδησης που θα καταστήσουν διαχειρίσιμη την επιπλέον ισχύ.


http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/201411/2016-jaguar-f-type-r-awd--11_600x0w.jpg
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg