Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Ευρωμπάσκετ 2015: Ελλάδα - Βέλγιο στις 15:30, OTEsport4, ΑΝΤ1


Η Ελλάδα θέλει να βγάλει νοκ άουτ το Βέλγιο (15:30)
To... κυρίως πιάτο του Ευρωμπάσκετ 2015 ξεκινά σήμερα, Σάββατο στο Λιλ της Γαλλίας με την Εθνική μας να παίζει κόντρα στο Βέλγιο στο νοκ άουτ ματς για την πρόκριση στην 8άδα της διοργάνωσης (15:30, OTEsport4, ΑΝΤ1).

Οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη είναι το απόλυτο φαβορί κόντρα σε μία ομάδα που στηρίζεσαι σε κάποιους συγκεκριμένους παίκτες ωστόσο αποτελεί σίγουρα βατό αντίπαλο.

Λοτζέσκι, Βαν Ρόσομ, Ταμπού, Ερβέλ είναι αυτοί που θα μας απασχολήσουν σε ένα γήπεδο που αναμένεται να έχει πολλούς Βέλγους καθώς οι Βρυξέλλες είναι πολύ κοντά.

Η ελληνική ομάδα υπερτερεί εκτός φυσικά από το ταλέντο και την εμπειρία της όσο και σε ύψος, κάτι που αναμένεται και να εκμεταλλευτεί.

Παράλληλα θα πρέπει σίγουρα να απαντήσει στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων μας που στηρίζονται σε αυτό.

Η φάση των «16» αρχίζει στις 13:00 με τον αγώνα της Σλοβενίας με τη Λετονία, ενώ στις 19:30 θα γίνει ο αγώνας της Ισπανίας με την Πολωνία, από τον οποίο και θα προκύψει ο αντίπαλος του ζευγαριού Ελλάδα-Βέλγιο (σε προημιτελικό που θα γίνει την Τρίτη).

Το μενού ολοκληρώνεται με την οικοδέσποινα Γαλλία κόντρα στην Τουρκία (22:00).







πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg