Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Προεκλογικό σποτ των ΑΝΕΛ σε συνέχειες

ΑΝΕΛ part 2: «Α ρε Βαγγέλη, εμείς δεν ξεχνάμε την Ελλάδα»

Τη συνέχεια του αινιγματικού προεκλογικού τους σποτ έδωσαν στη δημοσιότητα οι Ανεξαρτήτοι Ελλήνες.

Ο Πάνος Καμμένος ανοίγει το τσαλακωμένο χαρτί που του έδωσε ο συνεργάτης του στο προηγούμενο βίντεο και μπροστά σε αυτό που αποκαλύπτεται λέει: «Α ρε Βαγγέλη, εμείς δεν ξεχνάμε την Ελλάδα».

Αυτό που αποκαλύπτεται είναι ένα καραβάκι από χαρτί που στο πανί του έχει ζωγραφισμένη την ελληνική σημαία. Το καραβάκι έχει στην πλώρη του γραμμένο με κεφαλαία γράμματα το όνομα «Ελλάς».


Στο πρώτο βίντεο ο Πάνος Καμμένος εμφανιζόταν να παρακολουθεί το debate μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όταν ένας συνεργάτης του αφήνει στο γραφείο του ένα τσαλακωμένο χαρτί, λέγοντας πως «αυτό το ξέχασε ο Βαγγέλης στο debate». Στο πρώτο επεισόδιο το βίντεο τελείωνε με τον Π. Καμμένος να ξετυλίγει το τσαλακωμένο χαρτί και στην οθόνη να εμφανίζεται μήνυμα: «Τι ξέχασε ο Βαγγέλης στο ντιμπέιτ»;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg