Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Ο... φιλάνθρωπος κύριος Τζήμερος

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του πρόεδρου του κόμματος Δημιουργία, ξανά!, Θάνου Τζήμερου, όταν σχολίασε πως η τραγωδία στη Μέκκα με τους περισσότερους 750 νεκρούς ήταν... θέλημα του Αλλάχ και όχι τραγωδία.

Η πλειοψηφία καταδίκασε τα λεγόμενα του κ. Τζήμερου, τα οποία κοινοποίησε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook χθες, ωστόσο υπήρχαν και εκείνοι που επικρότησαν την άποψή του, μια άποψη την οποία εξέφρασε και ο υπουργός Υγείας της Σαουδικής Αραβίας.

Μάλιστα, προτρέπει όλους όσοι του επιτίθονται να μπούνε και στον... τοίχο του Facebook του υπ. Υγείας της Σαουδικής Αραβίας για να τον βρίσουν! Χαρακτηριστικά γράφει:

«Μπείτε τώρα και στον τοίχο του Υπ. Υγείας της Σαουδικής Αραβίας για να τον βρίσετε».

Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΔΗΞΑΝ ισχυρίζεται πως δέχεται διαδικτυακό bullying από χρήστες του Facebook, ενώ σε πρόσφατο ποστ του αναφέρει:
«Πήρα το παρακάτω... ανθρωπιστικό μήνυμα:
"Ψωφα ρε σιχαμα, σκουλικι θα σε λιοσουμε μαθε ρε να διχνεις ανθρωπια ρε." Αριστούργημα συνέπειας».



Ο κ. Τζήμερος αναφέρει πως του επιτίθονται με μηνύματα και κοινοποίησε ένα από αυτά, στο οποίο δεν διστάζει να κατονομάσει και τον αποστολέα: «Μήνυμα του ...: Οταν με το καλο ψοφησεις, θα ακολουθησει ομαδικο χεσιμο πανω στον ταφο σου
(Κάποιοι... ανθρωπιστές δικαιούνται μεγαλύτερης προβολής του έργου τους.)».




Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως τη χθεσινή ανάρτηση του κ. Τζήμερου για τους θανάτους στη Μέκκα κοινοποίησε ο τέως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνοδευόμενη με τη λέξη: «Ντροπή». Η απάντηση του Θάνου Τζήμερου ήρθε λίγη ώρα αργότερα και πάλι μέσω Facebook:

«Ο Σαμαράς με διαβάζει φαίνεται και σχολιάζει μονολεκτικά. Δεν τον έχω ικανό για πιο σύνθετη σκέψη, βέβαια.
Αλλά τώρα που δεν έχεις και πολλή δουλειά, Αντώνη, ρίξε μια ματιά σε ένα παλιότερο γραπτό μου να δεις ότι δεν ήταν γραφτό να φέρεις τον φραπεδοκαταληψία στην εξουσία. Δεν ήταν θέλημα του Αλλάχ ούτε της Παναγίας, αν με εννοείς.
Η δική σου ανικανότητα τον έφερε. Το έγραψα όσο πιο απλά γίνεται. Αν πάλι δυσκολεύεσαι να το κατανοήσεις και θέλεις φροντιστήριο, προσφέρομαι.
Με μαύρα όμως, γιατί το 23% ΦΠΑ δεν αντέχεται ούτε από πρώην ΠΘ. Είμαι κι ακριβός...» γράφει και παραθέτει ένα άρθρο του που είχε δημοσιευθεί στις 6 Οκτωβρίου 2013 στο protagon.gr».


















πληροφορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg