Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Καμμένος: Αν η Γεννηματά διώξει τον Βενιζέλο το συζητάμε...




"Ελπίζω οι βουλευτές να αντιληφθούν το μήνυμα του ελληνικού λαού για εθνική ομοψυχία...Είναι η ώρα να πάρουν και τις μεγάλες τους αποφάσεις. Να διαχωρίσουν ακόμα και μέσα στα ίδια τους τα κόμματα το χθες. 


Δεν έχει κανένα λόγο να απολογείται η κα Γεννηματά για τον κ. Βενιζέλο. Δεν έχει κανένα λόγο να έχει στους κόλπους πολιτικούς που έχουν εμπλακεί είτε στις λίστες Λαγκάρντ είτε στις λίστες των υποβρυχίων είτε σε άλλα σκάνδαλα".

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε και στο Μάρτιν Σούλτς λέγοντας πως "για ακόμη μια φορά κάνει παρένθεση στα εσωτερικά της χώρας μας" ενώ έκανε λόγο για δόλο από την πλευρά των ετειρειών δημοσκοπήσεων.

Τέλος σε ερώτηση για μελλοντική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε: Ελπίζω η κα Γεννηματά τον κ. Βενιζέλο να τον βάλει στην άκρη, να τον διώξει από το ΠΑΣΟΚ κι από κει και πέρα θα το συζητήσουμε.


Πηγή:  enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg