Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Αλ. Αλαβάνος "εναντίον" Λαφαζάνη


«Συγκεχυμένο» χαρακτήρισε το μήνυμα που εξέπεμψε η Λαϊκή Ενότητα, ο επικεφαλής του «Σχεδίου Β'» Αλέκος Αλαβάνος, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», στην εκπομπή «Δύο στις 12» και στους δημοσιογράφους Φάνη Γρηγοριάδη και Νίκο Γιώτη.


«Είχε την υποστήριξή μας, αλλά το Σχέδιο Β' δεν συμμετείχε στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας» είπε ο κ. Αλαβάνος και πρόσθεσε:

«Θεωρούσαμε ότι είναι συγκεχυμένο το μήνυμα που θέτει η Λαϊκή Ενότητα, με την έννοια ότι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας (Μανώλης Γλέζος) έλεγε ότι το νόμισμα δεν είναι θέμα και ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής του ευρώ, ο κ. Λαφαζάνης έλεγε να βγούμε από το ευρώ, η κ. Κωνσταντοπούλου έλεγε ότι το δίλημμα είναι ευρώ ή δημοκρατία και νομίζω, ότι σε ένα θέμα, στο οποίο υπήρξε μεγάλη πίεση από τις δυνάμεις τις πολιτικές, τις μεγάλες, του κατεστημένου - στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και ο ΣΥΡΙΖΑ - θα έπρεπε να μιλήσει κανείς με σαφήνεια, να κάνει μια επιλογή» τόνισε ο κ. Αλαβάνος.


Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg