Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Κι άλλο παιδί θέλει να υιοθετήσει η Αντζελίνα Τζολί

Άλλο ένα παιδί, αυτή τη φορά από τη Συρία, σκοπεύει να υιοθετήσει η Αντζελίνα Τζολί. Όπως μεταδίδουν ξένες ιστοσελίδες, πρόκειται για ένα παιδί το οποίο η διάσημη ηθοποιός και ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες συνάντησε σε ταξίδι της στη δοκιμαζόμενη από τον πόλεμο χώρα.

Η μητέρα του παιδιού σκοτώθηκε σε βομβαρδισμούς, ενώ ο πατέρας του κρατείται. Το παιδί έχει άλλα δύο αδέλφια και η ηθοποιός φέρεται να ήθελε να υιοθετήσει και τα τρία παιδιά.

Ωστόσο, ο Μπραντ Πιτ εμφανίζεται να εξέφρασε έντονες αντιρρήσεις, υποστηρίζοντας ότι μία τέτοια κίνηση θα διατάρασσε την ισορροπία της οικογένειάς του. Υπενθυμίζεται πως το διάσημο ζευγάρι έχει ήδη έξι παιδιά: τρία βιολογικά και άλλα τρία υιοθετημένα.

«Από τα έξι παιδιά, στα εννιά είναι υπερβολή και ο Μπραντ εξέφρασε την ανησυχία για το ποια θα είναι η επίπτωση στα άλλα τους παιδιά. Αλλά η Αντζελίνα επέμενε, αν και ήξερε ότι όλο αυτό τελικά δεν θα λειτουργούσε. Έτσι, συμβιβάστηκαν στο να υιοθετήσουν μόνο ένα» ανέφερε πηγή στο RadarOnline.

Κατά την ίδια πηγή η διαδικασία της υιοθεσίας δεν είναι εύκολη και θα χρειαστούν τουλάχιστον τέσσερις με πέντε μήνες για να ολοκληρωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg