Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Χαλάει από το απόγευμα ο καιρός

Χαλάει από το απόγευμα της Πέμπτης ο καιρός
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Για επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα της Πέμπτης αρχικά από τα βορειοδυτικά της χώρας, με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις, προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο της η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, από τις απογευματινές ώρες σήμερα, Πέμπτη, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά.

Την Παρασκευή, πέρα από τις περιοχές αυτές, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν και στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη δυτική Πελοπόννησο και από τις απογευματινές ώρες πιθανόν στην κεντρική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο.

Το Σάββατο ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σε όλα τα ηπειρωτικά (εκτός της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας), το Ιόνιο (εκτός της Κέρκυρας), την Εύβοια, τις Σποράδες και τα νησιά του βορείου Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg