Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Στους ΑΝΕΛ περιμένουν τις "καρέκλες"

Γενικούς γραμματείς από τους ΑΝΕΛ θέλει τώρα να τοποθετήσει στην κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος μετά την υπουργοποίηση πέντε από τους δέκα βουλευτές που εξέλεξε.

Στόχος του είναι να τοποθετήσει τουλάχιστον τρείς γραμματείς σε νευραλγικά υπουργεία ή ακόμα στελέχη του σε οργανισμούς.

Οπως μας πληροφορεί το vima.gr,  υπήρξε προθεση, χωρίς, όμως, ποτέ να καταλήξει σε πρόταση στην πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου, η οποία έμεινε απ΄έξω από τις εκλογικές λίστες λόγω μη έγκαιρης κατάθεσης της υποψηφιότητάς της.

Ο κ. Καμμένος κατα την κυρία Ξουλίδου της υποσχέθηκε ότι θα τη χρησιμοποιήσει στο κυβερνητικό σχήμα.

Ωστόσο την Πέμπτη η κυρία Ξουλίδου βγήκε σε ραδιόφωνα και σε κανάλια παραπονούμενη που δεν την αξιοποίησε ακόμα ο κ. Καμμένος, όπως της είχε υποσχεθεί λέγοντας μάλιστα ότι ήταν σε γνώση πολλών τα tweets του αποπεφθέντος υφυπουργού Δημήτρη Καμμένου.

Μετά από αυτό ανέλαβε ο υφυπουργόςΤέρενς Κουίκ να της τηλεφωνήσει για να της πεί να κατεβάσει τους τόνους αλλά στο τηλεφώνημα αυτό υπήρξε έντονη λογομαχία.

Η κυρία Ξουλίδου από την πελυρά της μιλώντας αργά το βράδι της Πέμπτης στο vima.gr είπε ότι έχει ακούσει και αυτή τις πληροφορίες ότι προορίζεται για γενικός γραμματέας και μάλιστα στο Παιδείας αλλά, όπως είπε, δεν της τηλεφώνησε κανένας, ούτε ο πρόεδρος του κόμματός της ούτε ο υπουργός Παιδείας.

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανόν η κυρία Ξουλίδου μετά τα όσα συνέβησαν να χρησιμοποιηθεί στον Οργανισμό Νεολαίας και δια Βίου Μάθησης αλλά ως τώρα δεν της έγινε ούτε εκεί καμμία πρόταση. Στους ΑΝΕΛ επικρατεί ένας εκνευρισμός από στελέχη που ισχυρίζονται ότι τους έχουν υποσχεθεί κυβερνητικές θέσεις και οι υποσχέσεις αυτές δεν έχουν υλοποιηθεί.

Πάντως, είναι πολύ πιθανόν να αξιοποιηθεί στην κυβέρνηση η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη ως γενική γραμματέας σε κάποιο υπουργείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg