Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Εκστασιασμένος από την ατμόσφαιρα ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα




Ο φωτογραφικός φακός τον «έπιασε» αρκετές φορές αποσβολωμένο να παρακολουθεί τα όσα σπουδαία διαδραματίστηκαν στο ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια της υπέρλαμπρης γιορτής του Παναθηναϊκού.


Ο λόγος για το μεγάλο «στοίχημα» των «πράσινων» αυτό το καλοκαίρι, τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εκστασιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της νέας ομάδας του.

Αυτό που έζησε ο Σέρβος σέντερ θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ταχύρυθμο μάθημα «πράσινης» Ιστορίας.

Ο δευτεραθλητής κόσμου το 2014 με τους «πλάβι», μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, εξέφρασε την επιθυμία, να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα, να αφήσει τίτλους στον σύλλογο και -γιατί όχι- να βρεθεί κι αυτός σε ανάλογη θέση μετά από χρόνια, όπως αυτή που βρέθηκαν οι τιμώμενοι Διαμαντίδης, Φώτσης, Αλβέρτης, Μποντιρόγκα και Βράνκοβιτς.

Παράλληλα, εξέφρασε και τις πρώτες του εντυπώσεις από το ρόστερ των Κυπελλούχων Ελλάδας.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg