Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Οι ευγενικές ευχαριστίες του υπουργού Χρήστου Ζώη

Ο αναπληρωτής υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας στην υπηρεσιακή κυβέρνηση υπό την Πρωθυπουργό κ. Θάνου, Χρήστος Ζώης,, παρέδωσε χτες το υπουργείο...

Με αναρτήσεις του σήμερα το πρωί στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, με τον γνωστό ευγενικό τρόπο που πάντα τον διακρίνει, ευχαριστεί όλους αυτούς που συνεργάσθηκε και όχι μόνον

Δείτε τι έγραψε:

"Καλημέρα Και πάλι πολίτης! 

Ευχαριστώ την κ. Θάνου για την εμπιστοσύνη κ´τον ΠτΔ για τη συμπαράσταση και τις συμβουλές. Είμαι ευγνώμων...
Ευχαριστίες για τους αυτοδιοικητικούς των νησιών του ανατολικού Αιγαίου. 
Χρειάζονται περισσότερη βοήθεια και να νιώθουν την πολιτεία δίπλα τους 
Ευχαριστίες προς τους πολιτικούς αρχηγούς και βουλευτές για τα καλά τους λόγια, είτε εκφράσθηκαν δημοσίως είτε τηλεφωνικώς. 
 Τέλος,
 Θερμές ευχαριστίες για το Λιμενικό Σώμα. 
Οι διαρκείς προσπάθειές τους είναι η απόλυτη επιβεβαίωση άσκησης εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο"

Δική μας εκτίμηση είναι πως ο συγκεκριμένος, ξεχωριστός πολιτικός, ίσως θα έπρεπε να έχει παραμείνει στον ίδιο ή και σε άλλον υπουργικό θώκο, μιας και το γνωστό ήθος του, η μη εμπλοκή του σε κάθε είδους σκάνδαλα κατά το παρελθόν, αλλά και οι δυνατότητές του, θα ήταν εγγύηση για την εύρυθμη λειτουργία του.

Σημειώνουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας είχε αφήσει στην διακριτική ευχέρεια του κ. Πάνου Καμμένου αρχικώς, να επιλέξει ως πρόταση προσώπου ανάμεσα στους κ.κ. Ζουράρι, Ζώη και Δημήτρη Καμμένου.

Τελικώς αντικαταστάθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και νησιωτικής Πολιτικής, από τον κ. Θοδωρή Δρίτσα, σύζυγο της κ. Τασίας Χριστοδουλοπούλου

Ευχή και προσδοκία μας είναι, να τον ξαναδούμε λίαν συντόμως στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής του τόπου.
 
Γρηγόρης Δασκαλάκης
Hellas2News


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg