Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

"Καταπέλτης" ο Αντώναρος για τους άσχετους!

Με ανάρτησή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος γράφει:

 "Το έχω ακούσει μερικές εκατοντάδες φορές αυτές τις μέρες:

 Ο Χ, ο Β, ο Δείνα υπέβαλαν υποψηφιότητα για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Ναι , έτσι ακριβώς. Και μετά απο γνωστά ονόματα που έχουν κάθε δικαίωμα να διεκδικούν (η να πιστεύουν ότι διεκδικούν) με αξιώσεις την ηγεσία ενός ιστορικού κομματος, νάτοι και οι άγνωστοι μεταξύ αγνώστων.

Κάποια τοπικά στελέχη, κάποιοι που τους αρέσει να "υποκλέπτουν" μερικά λεπτά δωρεάν δημοσιότητας, κι άλλοι τυχάρπαστοι. Κι οι δημοσιογράφοι ( η τουλάχιστον κάποιοι) πέφτουν στη λούμπα. Κάντε κράτει, καλοί μου φίλοι. 


Για να το ξεκαθαρισουμε: ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.

Το μόνο που έχει γίνει για την ώρα είναι να δηλώσουν σοβαροί και μη υποψήφιοι ότι ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ να υποβάλουν υποψηφιότητα.

 Και για να γινει αυτό πράξη, προυποθεση είναι να συγκεντρώσουν συγκεκριμένο αριθμό υποστηρικτών απο όσους μετέχουν στα όργανα τα κόμματα. Διαφορετικά υποψηφιότητα γιόκ. Θα μείνουν υποψήφιοι για υποψηφιότητα και δεν θα διεκδικήσουν...τίποτε...Και σ αυτή την κατηγορία -- έτσι ακούω τουλάχιστον απο κάποιες κακές γλώσσες -- μπορεί να μείνουν τελικά και κάποια γνωστά ονόματα.

Τους λείπουν, ακούω, κάμποσες υπογραφούλες.

Ε, γιατί πως να το κάνουμε, άλλο να σου λένε κάποιοι οτι θα σε στηρίξουν κι άλλο να βάλουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στο έγγραφο που θα τους δείξεις όταν έρθει η κρίσιμη ώρα. Άλλοι θα...αρρωστήσουν, άλλοι δεν θα βγαίνουν στο τηλέφωνο, άλλοι θα λακίσουν στο τσάκ. Ε μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξέρουμε"

Και νωρίτερα στο Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg