Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Μια έκδοση για λίγους, από την Gisele Bündchen



Θα πληρώνατε 700 δολάρια για να αγοράσετε ένα βιβλίο για την Gisele;

Αυτή πάντως, θα είναι η τιμή του νέου βιβλίου που ετοιμάζει το ακριβοπληρωμένο supermodel, με αφορμή τα 20 χρόνια που έκλεισε, φέτος, στις πασαρέλες.

http://4.bp.blogspot.com/-b7K37Mpvm68/UwHPg-AvBeI/AAAAAAAAAAg/UD46bs5Z1Xs/s1600/Gisele+Bundchen+-+Nude+-3.jpg

Πού ποντάρει; Μα φυσικά, στις γυμνές φωτογραφίσεις της που θα περιλαμβάνει η νέα έκδοση, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, από τον εκδοτικό οίκο Taschen.



Γυμνές ή με ρούχα, οι τριακόσιες -στον αριθμό- φωτογραφίες της Βραζιλιάνας καλλονής κάνουν την έκδοση να μοιάζει ακόμα πιο δελεαστική. Δεν πρόκειται όμως μόνο για ένα λεύκωμα.

http://www.hyphon.com/images/gisele-bundchen-2.jpg

Μέσα από το βιβλίο, η Gisele θα εκφράσει προσωπικές της σκέψεις αλλά και άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή της.

https://trendsurvivor.files.wordpress.com/2011/10/gisele-bundchen-sexy-hot-no-clothes.jpg?w=600

Το εξώφυλλο της έκδοσης θα κοσμεί το θρυλικό γυμνό πορτραίτο της Gisele, που φέρει την υπογραφή του φωτογράφου Irving Penn. Στο βιβλίο επίσης, οι φίλοι, η οικογένεια και άνθρωποι από τον χώρο της μόδας που τη βοήθησαν να καθιερωθεί στον χώρο, θα «φωτίσουν» άγνωστες πτυχές της γυναίκας που κατέκτησε τις διεθνείς πασαρέλες.

http://www.football.co.uk/img/wags/gisele_bundchen/gisele_bundchen_3.jpg

Στην αγορά, αναμένονται να κυκλοφορήσουν μόνο 1.000 αντίτυπα, με σκληρό εξώφυλλο, τα οποία θα φέρουν ιδιόχειρη αφιέρωση της 35χρονης καλλονής. Και αυτή δεν είναι η μοναδική προσωπική πινελιά της Gisele!

http://media3.popsugar-assets.com/files/2012/06/25/4/498/4981322/907448ab1817e4d2_gisele-bundchen3/i/Gisele-Bundchen-Shows-Off-Her-Pre-Baby-Body-Hope-Lingerie-So-Sexy.jpg

Το supermodel έχει επιμεληθεί προσωπικά την έκδοση σε συνεργασία με τον καλλιτεχνικό διευθυντή, Giovanni Bianco, γνωστό από τις συνεργασίες του με ονόματα όπως είναι Madonna και οίκος Versace.

http://mspot.us/wp-content/uploads/2013/12/Gisele-Bundchen-topless.jpg

Τον περασμένο Απρίλιο, η Gisele, ανακοίνωσε ότι σταματά το μόντελινγκ με ένα μήνυμα στο Instagram: «Είμαι τόσο ευγνώμων που στα 14 μου, ξεκίνησα αυτό το ταξίδι. Σήμερα, ύστερα από είκοσι χρόνια στον χώρο, έχω το προνόμιο να κάνω το τελευταίο fashion show μου!».

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhVTYJCMOZHaQSoE66wLdtkUiVgx4w_48KV_JX0Jya5QPx0nGNQq2qwedUupSIBEKqQJcffDsL-Yujthlh1M0lPTI5r_vsF_tEoXsYAdITxFLZhpm-E2_02qFIIc7mt31aMry6URgH_Ysg/s1600/08289_gisele-bundchen-topless-nipple-slip-11_123_64lo.jpg

Από το τελευταίο fashion show, δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύζυγός της Tom Brady. «Συγχαρητήρια στην αγάπη της ζωή μου», είχε γράψει σε ένα μήνυμα στο Facebook για την σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, του 5χρονου Benjamin και της 2χρονης Vivian.

http://www.inflexwetrust.com/wp-content/uploads/2013/11/ifwt_-ifwt_Gisele-Bundchen-.png





(Οι πληροφορίες μέσω του  protothema.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg