Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Η υπέροχη Kate Upton




Τα «Girls» της Λίνα Ντάναμ έκαναν μόδα τα αληθινά κορίτσια.


Για πρώτη φορά σε ένα τηλεοπτικό σήριαλ -δεν είναι τυχαίο που είναι υποψήφιο φέτος για δύο βραβεία Emmy-τα κορίτσια ξεχειλίζουν, ερωτεύονται και ξε-ερωτεύονται με το ρυθμό που πίνουν σφηνάκια και δικαιούνται να είναι αδέξιες, απεριποίητες και ταλαιπωρημένες. Οι άνδρες είναι κανονικοί, ανασφαλείς, κάποιοι είναι «λούτρινοι», άλλοι είναι παλιοχαρακτήρες και άλλοι κακομαθημένοι.



Το τηλεοπτικό σίριαλ  της Ντάναμ συνέβαλε στο reshape των γυναικών, τον επανακαθορισμό του σχήματος, ας πούμε. Σε αυτό συνέβαλε και η πρόσφατη εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης καθώς έκαναν ντεφιλέ και plus size μοντέλα.

Φυσιολογικό βάρος, φυσιολογικές καμπύλες, φυσιολογικές γυναίκες. Κανονικά κορίτσια. Ή σχεδόν κανονικά. Με το βλέμμα στραμμένο στις καμπύλες της Kate Upton, που ομόρφυναν ένα υπέροχο ρετρό μπικίνι Dolce&Gabbana σε παλαιότερο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue. Η Kate είναι ο ορισμός της καλλονής αι η επαφή της με την έννοια «κανονικό κορίτσι» έχει να κάνει μόνο με το γεγονός ότι δεν είναι ανορεξική.



Το «κανονικό» είναι για παρηγοριά. Στην εμψύχωση των κανονικών γυναικών συνέβαλε η Λίνα Ντάναμ, η οποία είχε γίνει εξώφυλλο με τις «ευλογίες» της διάσημης Αν Γουίντουρ. Μια κίνηση που έδειξε ότι το εξωφρενικά αδύνατο δεν αποτελεί , πλέον ,πρότυπο. Η ομορφιά δεν είναι θέμα κιλών. Δεν αγαπά μόνο ο θεός το χαβιάρι και τις γυναίκες, φαίνεται πως έχει αρχίσει να τις αγαπά και να μην τις τυραννάει και ο κόσμος της μόδας.



Γεννημένη στη Φλόριντα η πανύψηλη Αμερικανίδα καλλονή από μικρή ονειρευόταν να γίνει μοντέλο. Και τα κατάφερε. Αφού διέπρεψε στην ιππασία (5 φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κατηγορία της) υπέγραψε το 2010, στα 18 της χρόνια, συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων IMG.

Φωτογραφήθηκε για το θρυλικό τεύχος με τα μαγιό του Sports Illustrated και «απογειώθηκε» με «πιλότο» τον Μάριο Τεστίνο στο εξώφυλλο του αμερικανικού «Vogue» τον Ιούνιο του 2013.




Οι πληροφορίες από το  ΑΠΕ-ΜΠΕ  «Life Style/Ευ Ζην»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg