Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Τι έφερε η Nissan στο σαλόνι της Φρανκφούρτης;



Το Nissan Gripz Concept αποτελεί τον πόλο έλξης στο πληθωρικό σε εκθέματα σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Το Gripz Concept δίνει μία έντονη σχεδιαστική γεύση για το πώς φαντάζεται η ιαπωνική φίρμα τα μελλοντικά Crossover.

Όπως ανέφερε και η Nissan το Gripz Concept συνδυάζει την πρακτικότητα και την ικανότητα ενός compact crossover ενώ ταιριάζει στο προφίλ ενός παραδοσιακού σπορ αυτοκίνητου.




Σημαντική ήταν και η αναφορά της Nissan για το ηλεκτροκίνητο Leaf, όπου η φίρμα ανακοίνωσε στη Φρανκφούρτη την αύξηση της αυτονομίας για το LEAF κατά 26%, που πλέον αγγίζει τα 250 χλμ.



Επίσης, στο σαλόνι παρουσιάζεται το NP300 Navara, το pick-up, που συνδυάζει τις προηγμένες σχεδιαστικές και μηχανολογικές προτάσεις, το ανασχεδιασμένο εσωτερικό το κ.α.. Θα προσφέρεται με κινητήρα 2.3-λίτρων dCi πετρελαίου που είναι έως και 24 τοις εκατό πιο αποτελεσματικός, ενώ για πρώτη φορά σε pick-up, προσφέρεται με τη δυνατότητα επιλογής twin-turbo.



Δίπλα στα παραπάνω μοντέλα βρίσκεται η δεύτερη γενιά του Qashqai – που έχει σπάσει πρόσφατα το φράγμα των 500.000 αυτοκινήτων στην παραγωγή – αλλά και το νέο Juke μαζί με το X-Trail που πλέον εφοδιάζεται και με τον turbo κινητήρα βενζίνης 1.6 λίτρων και απόδοσης 163PS.



Στα σούπερ καρ βρίσκεται το GT-R Track Edition, που κάνει και το ντεμπούτο του σε διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου και το ανανεωμένο 370Ζ.






πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg