Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Μοσκοβισί: "Η Ελλάδα θα πάρει τα 3 δισ. ευρώ"

Η Ελλάδα κάνει μια σειρά από μεταρρυθμίσεις που θα οδηγήσουν στην εκταμίευση 3 δισ. ευρώ προς την χώρα δήλωσε ο Πιέρ Μοσκοβισί, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, στο γαλλικό ραδιόφωνο Europe 1.

«Σήμερα, η συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση είναι πολύ καλή», δήλωσε ο Μοσκοβισί, κάνοντας ειδική αναφορά στη μετάλλαξη του κ. Τσίπρα.

"Η ελληνική υπόθεση είναι σε καλό δρόμο. Η Ελλάδα κάνει μια σειρά από μεταρρυθμίσεις, και εμείς πρόκειται να τους δώσουμε τα χρήματα, 3 δισ. ευρώ συνολικά…».

Τόνισε δε ότι το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο θα εξεταστούν τα ζητήματα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και του ελληνικού χρέους.

«Το ελληνικό πρόγραμμα βρίσκεται σε καλό δρόμο από τη στιγμή που ο καθένας υλοποιεί το κομμάτι που του αναλογεί δηλαδή «η ελληνική κυβέρνηση να προχωρά με τις μεταρρυθμίσεις που είναι αναγκαίες για την ανάπτυξη και οι εταίροι διατηρούν την εποικοδομητική τους στάση"

Όσον αφορά το προσφυγικό ζήτημα, ο κ. Μοσκοβισί τόνισε ότι «η Ευρώπη χρειάζεται τους μετανάστες», προσθέτοντας ότι υπάρχουν οφέλη ενώ υπογράμμισε ότι δεν θα πρέπει να δημιουργηθεί χάσμα μεταξύ Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης.











πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg