Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Η ΑΕΚ ενημερώνει για την «Αγιά Σοφιά»

Εκστρατεία ενημέρωσης της ΑΕΚ για την «Αγιά Σοφιά»

Μετά την γνωμοδότηση του Επιμελητήριου Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητος, σχετικά με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του νέου γηπέδου της ΑΕΚ την περασμένη Τετάρτη...

...από την Ένωση αποφάσισαν να λάβουν άμεσα δράση για να αποφύγουν νέες καθυστερήσεις στην ανέγερση της «Αγιάς Σοφιάς».

Έτσι λοιπόν στην ΑΕΚ ξεκινούν εκστρατεία ενημέρωσης για τον κόσμο και του φορείς της περιοχής, όσον αφορά στα κέρδη που θα επιφέρει το γήπεδο, καθώς και τις ζημιές από τις συνεχόμενες καθυστερήσεις.

Μάλιστα ο γενικός διευθυντής της «Δικέφαλος 1925», Νίκος Στράτος, θα έχει συνάντηση το μεσημέρι του Σαββάτου με μέλη από το Δημοτικό Συμβούλιο της περιοχής, με σκοπό να γίνει μια πρώτη ενημέρωση για την απόφαση του συμβουλίου της Επικρατείας.

Με σύνθημα «η νομιμότητα είναι με την πλευρά της ΑΕΚ», η Ένωση θέλει να αποδείξει πως ακολουθεί κατά γράμμα το νόμο και έτσι τα επιχειρήματα του Δήμου είναι αβάσιμα.












πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg