Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Είναι η Ελίνα Καντζά η πιο σέξυ ελληνίδα;

Αναμφισβήτητα, η Ελίνα Καντζά, είναι μία από τις πιο σέξι κυρίες της ελληνικής showbiz,  αφού διαθέτει ένα καλλίγραμμο και γυμνασμένο κορμί και έχει και «απίστευτα προσόντα».

Η Ελίνα Καντζά πήρε τον σύντροφό της, DJ Rush, τον οποίο δεν αποχωρίζεται στιγμή, και πήγαν στην Ψαρρού για να κάνουν ηλιοθεραπεία...
 
Η Ελίνα κέρδισε άνετα το στέμμα της "πιο καυτής παρουσίας της παραλίας".

Φορώντας μπικίνι που αναδείκνυε το θανατηφόρο κορμί της συγκέντρωσε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων.

Τα τελευταία χρόνια το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια έχει καταφέρει να διατηρεί το σώμα της σε άψογη φόρμα
 
Το πρώην μοντέλο σήμερα είναι 42 ετών και ακόμα προκαλεί «εγκεφαλικά» στον ανδρικό πληθυσμό.

Βέβαια όλοι όσοι έχετε δει την Ελίνα στην παραλία σίγουρα θα την έχετε φαντασιωθεί χωρίς μαγιό.

Γι΄αυτό αποφάσισε η ίδια να κάνει στον αντρικό φύλλο ένα απίστευτο δώρο, να φωτογραφηθεί γυμνή, όπως «την γέννησε η μάνα της», για τα μάτια σας μόνο...





Δείτε ορισμένες από τις τελευταίες πιο όμορφες φωτογραφίες της:

   

















Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και ξεσήκωσε τον ανδρικό πληθυσμό πριν από σχεδόν μια 20ετία  περίπου. Και όμως,  πέρασαν τόσα χρόνια από τότε που η πληθωρική μελαχρινή Ελίνα Καντζά, η τελευταία ίσως από τη γενιά τν sex symbol των 90s, έκανε πάταγο με τις γυμνές φωτογραφήσεις της.

Εμείς ακόμα δεν μπορούμε να την ξεχάσουμε αν και από την προσωπική της σελίδα στο instagram συνεχίζει να μας αποζημιώνει η αξιαγάπητη.. και ποθητή Ελίνα.

Όχι μόνο για το 100% φυσικό στήθος της, όπως η ίδια έχει παραδεχθεί πολλές φορές, αλλά και για τα υπέροχα μάτια της, καθώς και για αψεγάδιαστο κορμί της, που ακόμα το προσέχει, και όποτε εμφανίζεται με μαγιό κάνουν τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν..

 Για την αξία του κορμιού της που συνεχίζει να είναι τεράστια, παρά τα χρόνια που βαραίνουν στην πλάτη της μιλούν οι εκατοντάδες παπαράτσι που συνεχίζουν να την ακολουθούν στην παραλία, να τη φωτογραφίζουν με τα sexy μπικίνι της τα καλοκαίρι στη Μύκονο.

Ενίοτε ανεβάζει και η ίδια φωτογραφίες της καβάλα στις πισίνες.. Απολαύστε τη, και αναπολήστε μαζί μας ακόμα μια Ελληνίδα που μας έκανε υπερήφανους για την αγέρωχη κορμοστασιά της:


 

 

 

 

 

 

 

 

 



 





 

 




 

 

 

 

 

 

 




 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 




 

 

 

 



 


 

 

 

 

 

 

 

 


 



 

 


 

 

 

 

 

 

 


Πηγή:  parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg