Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής στον Μαραθώνα

Τι βρέθηκε στο σπίτι - αποθήκη στον Μαραθώνα
(Φωτογραφία:  Intime )

Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική ή άλλη εγκληματική ενέργεια, τα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι - αποθήκη στον Μαραθώνα, στο πλαίσιο των ερευνών μετά τη σύλληψη του Γιώργου Πετρακάκου.

Η βαλλιστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έδειξε ότι τα όπλα είναι «καθαρά».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας στο σπίτι βρέθηκαν αναλυτικά τα εξής: Δύο εκτοξευτήρες ρουκετών RPG, δύο πιστόλια, δύο πολεμικά τυφέκια τύπου καλάσνικοφ, ένα υποπολυβόλο MP-5, μία χειροβομβίδα και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο εμπορίου.

Τα εννέα κλεμμένα οχήματα που βρέθηκαν στην γιάφκα, αναλυτικά είναι:
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας VOLKSWAGEN, μοντέλο TIGUAN, χρώματος λευκό, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής Αττικής την 29-06-2014.
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας SMART, μοντέλο FORTWO CABRIO, χρώματος ασημί, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας την 19-10-2014.
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, MINI COOPER, χρώματος μαύρο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς την 19-06-2014.
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας TOYOTA, μοντέλο AURIS, χρώματος γκρι, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισίας την 08-03-2014.
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας TOYOTA, μοντέλο YARIS, χρώματος λευκό, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Πεντέλης την 01-12-2014.
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας JEEP CHEROKEE, χρώματος μαύρο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Χαριλάου Θεσσαλονίκης την 17-10-2007.
  • Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, μάρκας MITSUBISHI, χρώματος γκρι, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης την 03-12-2013.
  • Μοτοσικλέτα μάρκας SUZUKI, μοντέλο GSX R1000, χρώματος μπλε, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου την 26-02-2014.
  • Μοτοσικλέτα μάρκας DUCATTI, χρώματος ερυθρό, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος την 26-01-2015.
Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας αναζητούν και άλλα κρησφύγετα στην περιοχή της Αττικής.



Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg