Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Μεϊμαράκης για ΚΕΦΕ: "Επιβάλλαμε τη νομιμότητα"


Επιστρέφει ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ΚΕΦΕ, όπως δήλωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, εκφράζοντας την ικανοποίησή του που προχωράει ο διαγωνισμός για την εταιρεία που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μετά τη χθεσινή μου παρέμβαση επιβάλλαμε τη διαφάνεια και τη νομιμότητα. Ήδη αναρτήθηκαν στο ίντερνετ οι προδιαγραφές και προχωράμε στην ανοικτή διαδικασία», ανέφερε, λέγοντας πως είναι αυτονόητο ότι επιστρέφει ο εκπρόσωπός του στην ΚΕΦΕ.

Σχετικά με τη συνάντησή του πριν την ΚΟ της ΝΔ με τους άλλους υποψήφιους για την προεδρία του κόμματος, είπε ότι συζητά μαζί τους τηλεφωνικά, τακτικά, και πως θεωρεί πάντα ότι μια συζήτηση μεταξύ των συνυποψηφίων βοηθά για όλα τα θέματα.

Συνεδριάζει η ΚΟ της ΝΔ

Στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή συνάντηση των 4 υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας με στόχο να επέλθει η ηρεμία στο εσωκομματικό μέτωπο. Μία ώρα μετά στις 6 θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος για τη χάραξη της στρατηγικής που θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία τις επόμενες μέρες στη Βουλή.



ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg