Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Ο Πρωθυπουργός, μίλησε με Μέρκελ - Ολάντ και Γιούνκερ



Αναζητεί πολιτική λύση ο Πρωθυπουργός  πριν από το αδιέξοδο που φαίνεται να διαμορφώνεται, καθώς δεν υπάρχει σημείο σύγκλισης με τους δανειστές στο καυτό ζήτημα των πλειστηριασμών.


Για τον λόγο αυτό, ο Αλέξης Τσίπρας είχε σειρά τηλεφωνικών επαφών με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ  αλλά και με τον πρόεδρο της Κομισιόν κ. Γιουνκέρ.

Στην επικοινωνία που είχε ο Πρωθυπουργός με τον Ζ. Κ. Γιουνκέρ, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να μην κινδυνεύσει η κατοικία κανενός Έλληνα πολίτη, που αποδεδειγμένα αδυνατεί να εξυπηρετήσει το δάνειό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, ο πρόεδρος της Κομισιόν έδειξε κατανόηση στα όσα του είπε ο Έλληνας Πρωθυπουργός. 



Πηγή real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg