Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Μυστηριώδες φως στον ουρανό της Καλιφόρνια



Ένα μυστηριώδες φως στον νυχτερινό ουρανό της Νότιας Καλιφόρνια αναστάτωσε το βράδυ του Σαββάτου τους πολίτες, που έσπευσαν να εκφράσουν τις ανησυχίες τους στα social media, πυροδοτώντας μια αλυσίδα θεωριών συνωμοσίας.

Πολλοί μίλησαν για πυρηνικό πόλεμο, άλλοι για μετεωρίτη και άλλοι ακόμα και για εισβολή εξωγήινων!

Στην πραγματικότητα, επρόκειτο για έναν μη οπλισμένο πύραυλο που είχε εκτοξευθεί από ένα υποβρύχιο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού.

 Ένας εκπρόσωπος του ναυτικού δήλωσε ότι ο πύραυλος, που ήταν ορατός από την Αριζόνα ως τη Νεβάδα, ανήκει σε απόρρητο πρόγραμμα και δεν είναι διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες για το ζήτημα.

Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε στο πεδίο βολής του Ειρηνικού βορειοδυτικά του Λος Άντζελες που χρησιμοποιεί το αμερικανικό ναυτικό για δοκιμές πυραύλων τύπου Τόμαχοκ και Στάνταρντ.

Η έλλειψη ενημέρωσης για το θέμα όμως προκάλεσε παροξυσμό στα σόσιαλ μίντια. Οι χρήστες του Twitter συζητούσαν αδιάκοπα για την λάμψη στον ουρανό, χρησιμοποιώντας hashtags όπως #ufo!

«Αρχικά φαινόταν σαν διάττοντας αστέρας, αλλά από μικρό φωτάκι χρυσού χρώματος, έγινε ένα μπλε φως στον ουρανό», λέει ένας Καλιφορνέζος που το είδε.











Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg