Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Πανούσης: "Έδωσα ονόματα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου"

 Πανούσης: Μίλησα με ονόματα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου


Την εκτίμηση ότι εις βάρος των προσώπων για τα οποία κατέθεσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτ.Κουτζαμάνη προκύπτουν ποινικές ευθύνες εξέφρασε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γ.Πανούσης, εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου, το πρωί της Δευτέρας.

Όπως είχε προαναγγείλει την Κυριακή, ο Γ.Πανούσης κατέθεσε στην κ. Γκουτζαμάνη τον φάκελο με ονόματα και στοιχεία που έχει στη διάθεσή του για να στηρίξει τις καταγγελίες του περί σχεδίου φυσικής και πολιτικής του εξόντωσης.

Στο γραφείο της κ. Κουτζαμάνη έμεινε για περίπου μισή ώρα, ενώ συνοδευόταν από τον δικηγόρο του και πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλη Αλεξανδρή.

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε ότι κατέθεσε ονόματα προσώπων που τον απειλούν.

Παράλληλα, έκανε λόγο για καρκινώματα, τα οποία το πολιτικό σύστημα δεν μπόρεσε να κόψει. «Τώρα είναι η ώρα της Δικαιοσύνης» παρατήρησε ο κ. Πανούσης.

Όπως μετέδωσε το Mega, ο κ. Πανούσης αποκάλυψε διαλόγους που είχαν γίνει μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και τρομοκρατών.

(Ακούστε ΕΔΩ)

Μάλιστα, ο τηλεοπτικός σταθμός παρουσίασε ένα απόσπασμα από τις συνομιλίες, που βρίσκονταν σε απόρρητα ενημερωτικά δελτία του περασμένου Μαρτίου, Απριλίου και Μαΐου, κατά το οποίο ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ συζητά με ηγετικό μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς, που έχει καταδικαστεί και βρίσκεται στις φυλακές, δίνοντάς του υποσχέσεις!


Στέλεχος του  ΣΥΡΙΖΑ: Θα τα δούμε όλα. Θα τα δούμε νομοθετικά: Σάββα Ξηρό, DNA, αποφυλακίσεις, όλα

Μέλος των Πυρήνων: Τίποτα δεν κάνετε

Στέλεχος του  ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είμαστε μόνο εμείς, υπάρχει και ο «υπερυπουργός» και αυτός δεν είναι δικός μας

Μέλος των Πυρήνων: Καλά κάναμε τότε και του βάλαμε βόμβα

Σε έναν άλλο διάλογο, το ηγετικό μέλος των Πυρήνων λέει στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: «Μας κοροϊδέψατε ρε! Τί ήταν αυτό που κάνατε; Ηταν αυτά που είχαμε πει; Μας κοροϊδέψατε!».











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg