Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Αναστολή πτήσεων προς την Αίγυπτο από την Ρωσία



Στην αναστολή των ρωσικών πτήσεων στην Αίγυπτο συμφώνησε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως μετέδωσε την Παρασκευή το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντιμίτρι Πεσκόφ.


«Ο αρχηγός του κράτους αποδέχθηκε τις συστάσεις» του επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας ασφαλείας FSB Αλεξάντρ Μπόρτνικοφ και «έδωσε οδηγίες στην κυβέρνηση να επεξεργαστεί μηχανισμούς που θα επιτρέψουν την εφαρμογή αυτών των συστάσεων», δήλωσε ο Πεσκόφ.

Νωρίτερα, ο αρχηγός της FSB είχε δηλώσει πως η Ρωσία θα πρέπει να αναστείλει τις πτήσεις επιβατικών αεροπλάνων μέχρι να διαπιστωθεί τι προκάλεσε τη συντριβή του ρωσικού αεροπλάνου στη Χερσόνησο του Σινά το περασμένο Σάββατο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον Ολεγκ Σαφόνοφ, επικεφαλής του κρατικού ρωσικού οργανισμού τουρισμού Rostourism, περίπου 45.000 Ρώσοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή για διακοπές στην Αίγυπτο.


Πηγή   REUTERS, AFP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg