Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Επίκαιρη ερώτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για τις καταγγελίες Πανούση



Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με ενδεχόμενη διασύνδεση κυβερνητικών στελεχών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ με καταδικασμένους για τρομοκρατία και άλλα εγκλήματα...

... υπέβαλε με αφορμή τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Συγκεκριμένα ο κ. Βαρβιτσιώτης ερωτά τον πρωθυπουργό «εάν προτίθεται να ζητήσει την παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης, του οποίου ο σύμβουλος και παράλληλα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Λάμπρου, φέρεται να συνδιαλέγεται με τρομοκράτες και εγκληματίες και να διαπραγματεύεται νομοθετήματα του υπουργείου, καθώς και εάν θα συνεχίσει να ανέχεται στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ το συγκεκριμένο στέλεχος».

(Οι πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Πανούσης θα δώσει σήμερα Δευτέρα μετά τις 11:20 συνέντευξη "εφ όλης της ύλης" στον Νίκο Χατζηνικολάου στο Star και στην εκπομπή "στον ενικό"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg