Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Συλλήψεις υπόπτων στις Βρυξέλλες

Koen Geens

Η βελγική αστυνομία προχώρησε στις συλλήψεις "πολλών ατόμων" σε μια επιχείρηση που πραγματοποίησε στη συνοικία Μολενμπέκ των Βρυξελλών...

... η οποία συνδέεται με τις πολύνεκρες επιθέσεις που σημειώθηκαν στο Παρίσι,ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης του Βελγίου, Koen Geens.

Με μήνυμά του στο Twitter ο υπουργός διευκρίνισε ότι έγιναν "πολλές έρευνες και συλλήψεις" που σχετίζονταν με ένα όχημα με βελγικές πινακίδες κυκλοφορίας που θεάθηκε στο Παρίσι, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες των επιθέσεων είχαν αναφέρει ότι είδαν τους δράστες να επιβαίνουν σε ένα αυτοκίνητο με βελγικές πινακίδες. Μέσα στο όχημα αυτό βρέθηκαν αποδείξεις από ένα πάρκινγκ στο Μολενμπέκ.

Σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχουν συλληφθεί. Επισήμως πάντως δεν έχει ανακοινωθεί ο αριθμός των συλληφθέντων.













Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg