Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Δεν αφήσανε τον Αδ.Γεωργιάδη να μιλήσει

Κινηματογράφος Αχιλλειον -  Βολος

 Σε αναβολή της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη στο Βόλο οδήγησε η κατάληψη από ομάδα αναρχικών της εισόδου του κινηματογράφου «Αχίλλειον», όπου ήταν προγραμματισμένη η εκδήλωση.


Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας το βράδυ στο Mega, κατευθυνόταν πεζός προς τον κινηματογράφο, όταν οι άνδρες της Aσφάλειας τον ενημέρωσαν ότι «αντιεξουσιαστές με κράνη, κουκούλες και σακίδια, έχουν καταλάβει την είσοδο, έχουν εγκλωβίσει τον κόσμο και απειλούν με εκτεταμένα επεισόδια εναντίον σου».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, η αστυνομία εισηγήθηκε στον ίδιο να μην προχωρήσει περαιτέρω γιατί δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλειά του, με αποτέλεσμα εκείνος να αναγκαστεί να αποχωρήσει, δηλώνοντας ωστόσο ότι στον κινηματογράφο παρέμενε κόσμος εγκλωβισμένος.

Εκφράζοντας την οργή του για το περιστατικό, ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε πως «η Ελλάδα δεν είναι κανονική χώρα», προσθέτοντας πως «σε καμία κανονική χώρα κάποιοι φασίστες της άκρας αριστεράς δεν μπορούν να εμποδίσουν διά της βίας μια πολιτική εκδήλωση ενός εκλεγμένου βουλευτή του κοινοβουλίου και υποψηφίου αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg