Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Κρίσιμο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟ


Λίγο μετά τις 11 το πρωί ξεκίνησε το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στο οποίο ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να υποβάλλει και τυπικά την παραίτησή του από την προεδρία του συλλόγου...

... όπως, άλλωστε είχε ανακοινώσει με δήλωσή του χθες το βράδυ.

Ο «ισχυρός άνδρας» του «τριφυλλιού» έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ λίγο πριν τις 11, ενώ βρίσκονταν ήδη εκεί οι Φύσσας, Κωνσταντίνου και Παπαδόπουλος.

Αναμένεται με μεγάλη αγωνία η θέση του Γιάννη Αλαφούζου για τα όσα έγιναν χθες το βράδυ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και οδήγησαν στην αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το ΔΣ δεν αναμένεται να κάνει δεκτή την παραίτηση του Γιάννη Αλαφούζου, αλλά αν αυτός επιμείνει αυτό δεν παίζει ρόλο.

Έτσι αναμένεται να αναλάβει τις υποχρεώσεις του προς την ομάδα και να παραχωρήσει τις μετοχές στον Ερασιτέχνη.

Τι έγραψε ο διαιτητής για τα επεισόδια

Ο διαιτητής Ανδρέας  Παππάς, έγραψε στο φύλλο αγώνα, πως αποφάσισε να μην ξεκινήσει το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, επειδή διαπίστωσε πως η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα τεταμένη.

Ο ρέφερι του αγώνα βγαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο για τον τελικό έλεγχο πριν δώσει το οκ για τη διεξαγωγή του ντέρμπι, έκρινε ότι η ατμόσφαιρα δεν ήταν ιδανική για να αρχίσει το ματς.

Επίσης στο φύλλο αγώνα, αναφέρει ότι όταν βγήκε κάποια στιγμή ο 4ος διαιτητής, ο Μιχάλης Κουκουλάκης να ελέγξει την κατάσταση έγινε μάρτυρας των επεισοδίων πάνω από τη φυσούνα, οπαδών του Παναθηναϊκού με τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Γράφει επίσης ότι ο γιατρός του αγώνα εξέτασε τον Φιμπόγκασον και διαπίστωσε ερεθισμό στον δεξιό του μηρό (εκεί τον βρήκε η φωτοβολίδα) ενώ σημαντική αναφορά είναι αυτή που ο διαιτητής Ανδρέας Παππάς ισχυρίζεται, ότι η αστυνομία δεν του εγγυήθηκε ότι μπορεί να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

 Μετά από όλα αυτά αποφάσισε να μην τον ξεκινήσει.

Όσον αφορά την πρόταση που σκέφτεται να κάνει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος, περί αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα, αν κάνει κάτι τέτοιο, οι Πράσινοι θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα, όπως έγινε και με τη Νίκη Βόλου. 

Τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Ανδρέας Παππάς

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δεν εγκαταλείπει τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος. Οι δηλώσεις που έκανε το βράδυ του Σαββάτου, μετά τα θλιβερά επεισόδια που προκάλεσαν την αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αποδείχθηκαν ότι έγιναν κάτω από το βάρος του φορτισμένου κλίματος που επικρατούσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα συνεχίσει κανονικά στα καθήκοντά του.

Αυτό προέκυψε από τη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, στη διάρκεια του οποίου ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για τα όσα συνέβησαν.

Όπως διέρρευσε πάντως, θέμα αποχώρησής του δεν τίθεται, ωστόσο, δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την προεδρία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για όλα όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.













Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg