Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Έφτιαχνε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατά παραγγελία

Συνελήφθη 61χρονος που έφτιαχνε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατά παραγγελία

Από 1.000 έως 2.500 ευρώ πωλούσε στους ενδιαφερόμενους τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα που έφτιαχνε ένας 61χρονος Ιρακινός, που είχε εγκαταστήσει στο σπίτι του, στο κέντρο της Αθήνας, εργαστήριο.

Το εντόπισαν και τον συνέλαβαν το μεσημέρι της Πέμπτης αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής.

Όπως διαπιστώθηκε, πλαστογραφούσε ταξιδιωτικά και κάθε είδους νομιμοποιητικά έγγραφα για την παραμονή αλλοδαπών στην Ελλάδα.

Στην κατοχή του και στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 πλαστά διαβατήρια και τέσσερα δελτία ταυτότητας διαφόρων χωρών, διαφόρων χωρών, 18 άδειες διαμονής στην Ελλάδα, διάφορα σύνεργα πλαστογράφησης, πλήθος φωτογραφιών τύπου διαβατηρίου και ταυτότητας, 11 φωτογραφικές μηχανές, ηλεκτρονικός υπολογιστής, μαχαίρι, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, τρία tablets και 70 ευρώ.

Με τη σε βάρος του δικογραφία, για πλαστογραφία πιστοποιητικών, κατοχή εγγράφων τρίτου προσώπου, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του Νόμου περί όπλων, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg