Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΝΔ - Νέα συνεδρίαση της ΚΕΦΕ, το μεσημέρι




Σε νέα συνεδρίαση της ΚΕΦΕ, το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της ΝΔ, θα καταβληθεί προσπάθεια να ξεκινήσει εκ νέου η διαδικασία για τον επανακαθορισμό ημερομηνίας εκλογών αλλά και την εξεύρεση νέας εταιρείας που θα φέρει επιτυχώς σε πέρας τη διαδικασία.


Μέχρι στιγμής πάντως παραμένει άγνωστη η στάση που θα τηρήσει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής και επικεφαλής της ΚΕΦΕ Ανδρέας Παπαμιμίκος, την παραίτηση του οποίου έχουν ζητήσει και οι τέσσερις υποψήφιοι αρχηγοί του κόμματος.

Υπενθυμίζεται πως, αναζητώντας τον βηματισμό της επόμενης ημέρας, οι προσεγγίσεις των διεκδικητών της ηγεσίας της ΝΔ, ήδη από τις πρώτες ώρες μετά την αναβολή της διαδικασίας, διαφέρουν:

Στελέχη της ΝΔ, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, επισημαίνουν πάντως πως θα πρέπει άμεσα να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να κλείσει το ρήγμα που παρουσιάστηκε και να επανέλθει η ηρεμία στην παράταξη, ενώ στη Λεωφόρο Συγγρού τίθενται επί τάπητος και όλα τα πιθανά σενάρια της επόμενης ημέρας, με έμφαση στη διαχείριση του σημερινού «ναυαγίου», ώστε να περιοριστεί κατά το δυνατόν το πολιτικό κόστος για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


(Οι πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg