Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Τα 50ς, 60ς, 70ς, "ξυπνάνε" στη Νέα Σμύρνη

Κάθε Σάββατο στις 23:00, (αλλά και τις παραμονές Χριστουγέννων και Νέου Έτους), «Τα καλλίτερα μας χρόνια» ξυπνάνε με τους Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Γιώργο Πολυχρονιάδη, Λάκη Τζορντανέλλι, μαζί με την Κατερίνα Αδαμαντίδου.

Ένα χωρίς διακοπή πρόγραμμα, κυρίως από τα ’50ς, ’60ς και ’70ς, όπου στις προσωπικές επιτυχίες των καλλιτεχνών,  προστίθενται πιστές ελληνικές και ξένες επανεκτελέσεις που έχουν γράψει ιστορία!

Αυτή τη φορά, θα μας το παρουσιάσουν μέσα από τον πανέμορφο χώρο του "Ορυχείο" Stage, στη Νέα Σμύρνη, με τον εκπληκτικό ήχο και την ιδανική ατμόσφαιρα!
Να σημειώσουμε επίσης πως οι τιμές ποτών είναι κάτι παραπάνω από λογικές και προσαρμοσμένες στην εποχή, ενώ δεν υπάρχει και (το γνωστό, σε άλλους χώρους), πρόβλημα στάθμευσης.

Αξίζει να παρακολουθήσετε την μουσική πορεία των φίλων στο Ελληνικό τραγούδι, που, ενώνοντας τα τελευταία χρόνια τις φωνές τους, μας προσφέρουν τις καλύτερες στιγμές του!

Μαζί τους, στα κρουστά, ο Λάμπρος Λαμπρικίδης

 «Ορυχείο» Stage, Αγίας Φωτεινής 22, Πλατεία Νέας Σμύρνης, 210 9355619.
 Web:  www.oryxeio.gr - Email: info@oryxeio.gr



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg