Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Μια διαφορετική Bugatti

Η πλωτή Bugatti των 2 εκατομμυρίων δολαρίων

Την υπογραφή της Bugatti αλλά και του μεγαλύτερου κατασκευαστή ταχυπλόων στον πλανήτη φέρει ένα νέο, υπερπολυτελές yacht το οποίο ακολουθεί σε επίπεδο τεχνολογίας και επιδόσεων τις... συνήθειες ενός υπεραυτοκινήτου.

Το ταχύπλοο της Bugatti έχει βασιστεί στη σειρά Νiniette που προσφέρει η Palmer Johnson και μεταξύ άλλων διαθέτει ανθρακονημάτινες επιφάνειες.




Ανεξαρτήτως τύπου και μεγέθους -το μικρότερο φτάνει τα 42 πόδια (περίπου 13 μέτρα) και κοστίζει 2 εκατομμύρια δολάρια- τα χρώματα που έχουν επιλεγεί παραπέμπουν σε θρυλικά μοντέλα της Bugatti, όπως η Type 57 C Atalante.

Μάλιστα η ίδια η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία ισχυρίζεται πως οι αναλογίες του ταχυπλόου θυμίζουν εκείνες της Type 41 Royal.



Σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις του ταχυπλόου, το μικρότερο σε μέγεθος και πιο προσιτό μπορεί να αναπτύξει την ταχύτητα των 38 κόμβων (περίπου 70 χλμ./ώρα).

Οι υποψήφιοι αγοραστές του ταχύπλοου της Bugatti, το κόστος του οποίου μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 3,25 εκατομμύρια δολάρια, οφείλουν να γνωρίζουν ότι η κατασκευή του διαρκεί 12 μήνες, ωστόσο, η αναμονή δεν αποτελεί άγνωστη λέξη για τα «προϊόντα» που εξελίσσει κατά καιρούς η γαλλική φίρμα.





Πηγή:  auto.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg