Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Οι Groova Niko την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στο «Ορυχείο»

Groove… Grooving on the music… Να σε γεμίζει η μουσική με ευχάριστη έξαρση, από μια μπάντα που παίζει εξαιρετικά καλά!

Μ αυτά τα «προσόντα» γεννήθηκε η «Groova Niko», πριν από περίπου τρία χρόνια…

 
Ο ΝΙΚΟΣ Γιαννάτος, ο ΝΙΚΟλας Γκίνης και ο Γιάννης ΝΙΚΟλετόπουλος, ένωσαν τα ακούσματα και τα παιξίματα από την μουσική τους πορεία δίπλα σε μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής στο πέρασμα των χρόνων, (Πυξ Λαξ κ.α.), σ ένα αποτέλεσμα που κυριολεκτικά «κουνάει» από τη θέση του όποιον τους συντροφεύει στο διαχρονικό μουσικό ταξίδι που παρουσιάζουν…

Και αυτή την Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015, θα μας το χαρίσουν μέσα στη Μουσική Σκηνή  «ΟΡΥΧΕΙΟ» της πλατείας Νέας Σμύρνης από τις 23:00
 
Μαζί τους, οι Ειρήνη Σγουρίδου, Στέφανος (Nikcy) Λογοθέτης και ο Νίκος Νερατζόπουλος

Μέσα στην απαράδεκτη και άδικη οικονομική κρίση και βιώνοντας καθημερινά τα αποτελέσματα μιας κοινωνικής αναταραχής, η "Groova Niko", η μπάντα αυθόρμητα αποφάσισε να εγκαταλείψει την ασφάλεια του στούντιο και την δημιουργική αυταρέσκεια των ηχογραφήσεων. 

Προκειμένου να επικοινωνήσουν με όλους τους φίλους τους, διάλεξαν τον χώρο με την τεχνική υποδομή που θα υποστηρίξει τη δουλειά τους: Το «ΟΡΥΧΕΙΟ»

Η "Groova Niko", λαμβάνοντας υπόψη την δυσχερή οικονομική κατάσταση όλων, εμφανίζονται  με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ και πολύ χαμηλές τιμές ποτών, ούτως ώστε να μην λείψει κανείς.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2109355619
Web www.oryxeio.gr
Email info@oryxeio.gr



 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg