Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Rolls-Royce Cullinan - Το SUV των 400.000 ευρώ

Ποιο SUV θα κοστίζει πάνω από 400.000 ευρώ;

Cullinan, πιθανότατα θα ονομάζεται το πρώτο SUV στην ιστορία της Rolls-Royce, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά σε περίπου δύο χρόνια.

Η  Cullinan αναμένεται να κοστίζει, όπως είναι φυσικό, αρκετά περισσότερα από την Bentley Bentayga και κάτω από το καπό της θα έχει έναν κλασικό V12 κινητήρα χωρητικότητας 6.800 cc.

Κάτω από το καπό ενός εμβληματικού SUV δεν θα μπορούσε παρά να υπάρχει ένας πολυκύλινδρος κινητήρας που αργότερα θα πλαισιωθεί και από ηλεκτρονικά ώστε ένα προκύψει μία υβριδική έκδοση.

Rolls-Royce Cullinan (1)

Σχεδιαστικά, το στούντιο RM Design μας προσφέρει μια καλή προσέγγιση επί του θέματος όπου και μόνο από τις φωτογραφίες γίνεται αντιληπτό ένα SUV που θα ξεπερνά σε μήκος τα πέντε μέτρα και σε βάρος θα κυμαίνεται στους περίπου τρεις τόνους.

Αισθητικά θα χρησιμοποιηθεί η βαρύγδουπη μάσκα της βρετανικής φίρμας, φωτιστικά φουλ LED, ενώ από πλευράς άνεσης και ασφάλειας θα δούμε ότι τεχνολογία αιχμής υπάρχει.




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg