Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Επίσημη επίσκεψη στη Γερμανία του Προέδρου της Δημοκρατίας

Επίσημη επίσκεψη στη Γερμανία θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα και την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ύστερα από πρόσκληση του Γερμανού ομολόγου του Γιοαχίμ Γκάουκ.

Τη Δευτέρα ο κ. Παυλόπουλος θα βρίσκεται στο Βερολίνο, όπου θα έχει συναντήσεις τόσο με τον κ. Γκάουκ, όσο και με τη γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ.

Στην ατζέντα των συζητήσεων θα βρίσκεται η προσφυγική κρίση, «η οποία επιβαρύνει ιδιαίτερα την Ελλάδα και τη Γερμανία» και η πορεία των μεταρρυθμίσεων στο πλαίσιο του τρίτου προγράμματος, όπως δήλωσε ο γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφεν Ζάιμπερτ.

Την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στη Φρανκφούρτη, όπου -μεταξύ άλλων- θα έχει συνάντηση με τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Μάριο Ντράγκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg