Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΜΠΑΣΚΕΤ - Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Νταρουσάφακα

Με μοναδικό σκοπό τη νίκη ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Νταρουσάφακα
(Φωτογραφία:  ICON )

Τη Νταρουσάφακα υποδέχεται την Παρασκευή (29/1, 21:45) στα πλαίσια του 5ου ομίλου, ο Παναθηναϊκός. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Δημήτρη Διαμαντίδη στην αναμέτρηση.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού υπέστη διάστρεμμα στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και ακολούθησε ειδική θεραπευτική αγωγή. Εκτός προπονήσεων παραμένει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς και δεν αγωνίστηκε απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και οι παίκτες του θέλουν πάση θυσία νίκη απέναντι στους Τούρκους, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι προτελευταίος με 1 νίκη - 3 ήττες και σε περίπτωση «στραβοπατήματος» θα βρεθεί στην τελευταία θέση του 5ου ομίλου, μαζί με την αντίπαλό του.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που θα μεταβούν στο ΟΑΚΑ θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά ξανά έναν πρώην παίκτη της ομάδας, τον Ιμπραίμ Κουτλουάι, ο οποίος διατελεί μάνατζερ της Νταρουσάφακα.

Εκτός της διοικητικής ηγεσίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τον Ιμπραήμ Κουτλουάι θα βραβεύσουν ακόμη και πρώην συμπαίκτες του και νυν στελέχη της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Κώστας Τσαρτσαρής, Γιώργος Καλαϊτζής και Γιάννης Σιούτης.
















πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg