Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Απίστευτα ακροβατικά ινδών αστυνομικών με μοτοσικλέτες



Κάθε χώρα έχει τους δικούς της τρόπους και τις παραδόσεις για να γιορτάζει τις εθνικές επετείους της και να προκαλεί την συμμετοχή του πλήθους σ' αυτού του είδους τις εκδηλώσεις.

Για την Ινδία, η επίδειξη ενός ειδικού σώματος μοτοσικλετιστών της αστυνομίας είναι πλέον η σημαντικότερη ατραξιόν της παρέλασης που γίνεται στο Νέο Δελχί για τον εορτασμό της ημέρας της Ανεξαρτησίας της χώρας από τους Άγγλους.

Έτσι και φέτος, η ειδική αυτή ομάδα, που ετοιμάζεται έναν ολόκληρο χρόνο για αυτή και μόνο την ημέρα, έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν το πλήθος αλλά και τον Γάλλο πρόεδρο Ολάντ που ήταν ο επίσημος καλεσμένος στους εορτασμούς.

Όπως βλέπουμε και στο βίντεο οι άνθρωποι κάνουν απίστευτα πράγματα με τις μοτοσικλέτες τους, και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία και συγχρονισμό. Μπορεί για κάποιους να θυμίζουν λίγο «πανηγύρι», όμως πέρα από το ότι όλα αυτά απαιτούν πειθαρχία και σημαντική προσπάθεια, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή αντιμετώπιση μιας εθνικής επετείου.





Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg