Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Στη δημοσιότητα απόρρητα έγγραφα της CIA για "εξωγήινη δραστηριότητα"


X-Files: Στη δημοσιότητα απόρρητα έγγραφα της CIA για "εξωγήινη δραστηριότητα" - Media
Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, έδωσαν στη δημοσιότητα απόρρητα αρχεία για τις έρευνες σε περιστατικά Ιπτάμενων Αντικειμένων που πραγματοποίησαν από το 1940 έως το 1960.

«Αποφασίσαμε να δώσουμε στη δημοσιότητα κάποια από τα έγγραφα που οι σκεπτικιστές και όσοι πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινων θα τα βρουν ενδιαφέροντα», αναφέρει η ανακοίνωση της CIA στην ιστοσελίδα της.


Η ανάρτηση συνεχίζει αναφέροντας ότι «παρακάτω θα βρείτε έγγραφα που ο χαρακτήρας Fox Mulder των X-Files θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να  πείσει για την ύπαρξη εξωγήινης δραστηριότητας στη γή».



Ένα από τα έγγραφα είναι από έρευνες στην ανατολική Γερμανία το 1952 όπου οι πράκτορες κλήθηκαν  να ερευνήσουν αυτό που ο αυτόπτης μάρτυρας είχε χαρακτηρίσει ως ένα «τεράστιο ιπτάμενο τηγάνι».

Το αντικείμενο είχε διάμετρο 15 μέτρων και σύμφωνα με το έγγραφο παρόμοια αντικείμενα είχαν εντοπιστεί στη Νότιο Αφρική και την Ισπανία.

Στα έγγραφα περιλαμβάνονται και φωτογραφίες από τα ιπτάμενα αντικείμενα. Μία από αυτές περιλαμβάνει και φωτογραφία του 1962 όπου ένα σμήνος Ιπτάμενων αντικειμένων πετούσε πάνω από το Sheffield της Βρετανίας, φωτογραφία βέβαια που στη συνέχεια αποδείχθηκε απάτη.

Ένα από τα έγγραφα της υπηρεσίας δίνει και οδηγίες για το πώς πρέπει να αντιδράσει κάποιος εάν παρατηρήσει ένα τέτοιο αντικείμενο. Η υπηρεσία προτείνει, μεταξύ άλλων,  σε αυτούς που θα το παρατηρήσουν να τραβήξουν πολλές φωτογραφίες



Η CIA έχει αρνηθεί ότι υπάρχουν πληροφορίες για εξωγήινη ζωή, όμως συχνά οργανώνει επιστημονικές εκδηλώσεις με θέμα τη φύση αυτών των υποτιθέμενων εξωγήινων ιπτάμενων αντικειμένων.

Η ανακοίνωση της CIA συνδέθηκε με την επιστροφή των X-Files την ερχόμενη Κυριακή.










πηγή   Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg