Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Porsche 911 R 2017

http://gtspirit.com/wp-content/uploads/2015/10/Porsche-911-R-002.jpg

Αντίστροφη μέτρηση για την νέα σκληροπυρηνική έκδοση που ετοιμάζει η γερμανική φίρμα για το εμβληματικότερο μοντέλο της, φιλοδοξώντας να ικανοποιήσει τους πιο απαιτητικούς και παραδοσιακούς λάτρεις των sports cars.

Ο λόγος για την 911 R η οποία κάνει ένα ακόμα πέρασμα από το κλείστρο του φωτογραφικού φακού πριν την αναμενόμενη πρεμιέρα της στην προσεχή έκθεση της Γενεύης.

Έχοντας ως αφετηρία την 911 GT3, η R υιοθετεί ανάλογες σχεδιαστικές λεπτομέρειες με εξαίρεση την αεροδυναμική πτέρυγα την οποία «αντικαθιστά» ένας νέος αεροδυναμικός διαχύτης, κάτω από την κεντρικά τοποθετημένη διπλή απόληξη του συστήματος εξαγωγής.

http://images.cdn.autocar.co.uk/sites/autocar.co.uk/files/styles/gallery_slide/public/images/car-reviews/first-drives/legacy/911-r-spies-058.jpg?itok=hGHXLAvR


Ανεξαρτήτως σχεδιαστικών διαφοροποιήσεων η R αναμένεται να είναι ελαφρύτερη από την GT3, ωστόσο θα εξοπλίζεται με τον ίδιο ατμοσφαιρικό επίπεδο εξακύλινδρο κινητήρα των 3,8 λίτρων με απόδοση 475 ίππων ο οποίος όμως στην προκειμένη περίπτωση θα συνδυάζεται αποκλειστικά με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων.

Όπως και να έχει η 911 R θα κατασκευαστεί σε μόλις 600 «αντίτυπα» τα οποία μάλιστα φέρονται να έχουν ήδη "βρει" τους ιδιοκτήτες τους.

 http://gtspirit.com/wp-content/uploads/2015/10/Porsche-911-R-005.jpg










πληροφορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg