Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ενεργοποίηση των ακαδημιών του Παναθηναϊκού με Σαραβάκο, για να προκύψουν νέα ταλέντα



Την ενεργοποίηση των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, ούτως ώστε να προκύψουν νέα ταλέντα που θα βοηθήσουν άμεσα την πρώτη ομάδα του συλλόγου.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε αλλαγή στη δομή και τη λειτουργία της ακαδημίας του «τριφυλλιού».

Σε αυτό όμως θα έχει σύμμαχο τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος στην Ιταλία είχε ξεχωρίσει για την ανάδειξη ταλαντούχων παικτών.

Παράλληλα, όμως, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου φαίνεται πως σκέφτεται να τοποθετήσει επικεφαλής της ακαδημίας τον Δημήτρη Σαραβάκο, ο οποίος θα αποτελέσει το «υπόδειγμα» ή «παράδειγμα» για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Άλλωστε, πρόσφατα ο παλαίμαχος άσος είχε εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθεί με μικρά παιδιά και αυτό είναι κάτι που βρίσκει σύμφωνο τον πρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg