Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

"Υβριστικόν καφενείον" η Βουλή



«Αλήτη, αλητάμπουρα θα ζητήσεις στα τέσσερα συγνώμη» φώναζε ο Βαγγέλης Βενιζέλος οργισμένος προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ο οποίος κατηγόρησε τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι με τους χειρισμούς του ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος, υπαινίχθηκε ότι στην υπόθεση των υποβρυχίων ο κ. Βενιζέλος με λάθη και παραλείψεις ζημίωσε τα συμφέροντα των πολιτών, ενώ άφησε υπαινιγμούς ότι συγγενικά πρόσωπα του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ έχουν μετοχές στην Μαρφίν.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επέκρινε την μεταβίβαση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στον επιχειρηματία Ισκαντάρ Σαφά, έναντι ενός ευρώ, με την υποχρέωση όμως της ανάληψης υποχρεώσεων εκατοντάδων εκατ.ευρώ. Αναφέρθηκε, μάλιστα, στα πεπραγμένα του προφυλακισμένου Άκη Τσοχατζόπουλου επιχειρώντας να διασυνδέσει -εμμέσως- τις δύο υποθέσεις.

Έπειτα από αυτές της κατηγορίες ο κ. Βενιζέλος ζητούσε επίμονα τον λόγο επί προσωπικού, ενώ την ίδια στιγμή απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, φωνάζοντάς του «Αλήτη, αλητάμπουρα θα ζητήσεις στα τέσσερα συγνώμη».

Μετά από αυτό το φραστικό επεισόδιο ακολούθησε πανδαιμόνιο στην αίθουσα του κοινοβουλίου, με Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ωρύονται κατά του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

«Κάτσε κάτω» τον προειδοποίησε ο Γιώργος Πάντζας, ενώ και ο Σωκράτης Φάμελλος στους ίδιους τόνους του είπε «αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε, δεν έχετε πια την ασυλία του παρελθόντος»

Την ίδια στιγμή έντονο φραστικό επεισόδιο είχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Ο πρώτος προσπάθησε, ως διαιτητής ποδοσφαίρου να εκτονώσει την κατάσταση. Όχι μόνο δεν τα κατάφερε αλλά τελικά επιτέθηκε στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Του ζήτησε να καθίσει στη θέση του και του υπενθύμισε ότι και εκείνος όπως και οι άλλοι Έλληνες φορολογούμενοι σπούδασαν τον κ. Κωνσταντινόπουλο στη Ρουμανία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg