Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ποζάροντας με τα εσώρουχα στην άκρη ουρανοξύστη

Μοντέλα ποζάρουν με εσώρουχα στην άκρη ουρανοξύστη με το κενό να χάσκει από κάτω τους (Photos) - Media

Η δουλειά του μοντέλου έχει τα καλά της έχει όμως και τις δυσκολίες της.




Φανταστείτε πως νιώθουν όταν βρίσκονται στην άκρη ενός ουρανοξύστη με το κενό να χάσκει;



Το κενό χάσκει από κάτω τους. Βρίσκονται εκατοντάδες μέτρα πάνω από το έδαφος στην άκρη ενός ουρανοξύστη.



Η δουλειά τους αυτή τη φορά απαιτεί να ξαπλώσουν σε κάποιο στενό περβάζι με το κενό και τον αέρα να βρίσκεται από κάτω τους.



Μια λάθος κίνηση, λίγο περισσότερο φόβος μπορεί να αποβεί μοιραίος. Εάν πέσουν από το ύψος αυτό, δεν πρόκειται να ζήσουν.



Η φωτογράφος Μαρς Σιρασούνα και εκείνη με κίνδυνο, αφού για να τραβήξει τις ομορφότερες πόζες, εκθέτει τον εαυτό της στο κενό, ανεβάζει φωτογραφίες μοντέλων στην άκρη ουρανοξυστών της Νέας Υόρκης.



Μέχρι στιγμής έχει ανεβάσει τα μοντέλα τους να φωτογραφηθούν με εσώρουχα σε περισσότερες από 150 ψηλές στέγες της πόλης. Οι ακόλουθοι της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα σχόλια τους λένε ότι απολαμβάνουν τα υπέροχα μοντέλα, αλλά ταυτόχρονα και την θέα της Νέας Υόρκης από ψηλά.



Τα μοντέλα που έχουν φωτογραφηθεί για τη συγκεκριμένη φωτογράφο αγγίζουν τα 50, ενώ όσο περισσότερο γνωστή γίνεται η δουλειά της, τόσο δέχεται στο μειλ της φωτογραφίες από νέες υποψήφιες.



Οι φωτογραφήσεις γίνονται κάθε στιγμή της ημέρας όλες τις εποχές. Με κρύο, με ζέστη, με χιόνι, ακόμη και με ισχυρούς ανέμους που είναι και το πλέον επικίνδυνο, μοντέλα και φωτογράφος απαθανατίζουν τις τελειότητες του γυναικείου κορμιού και της θέας της Νέας Υόρκης.








πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg