Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Την παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα ζήτησε ο Πάνος Καμμένος

Μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ ο κ. Μουζάλας δήλωσε αναφερόμενος στο φυλλάδιο που διανεμήθηκε στους πρόσφυγες της Ειδομένης:

«...νομίζουμε -έχουμε στοιχεία- ότι με αυτή την προσδοκία και την ελπίδα παίξανε βρώμικο παιχνίδι οργανώσεις οι οποίες ισχυρίζονται ότι είναι εθελοντές ή αλληλέγγυοι, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τους πραγματικούς εθελοντές, αλληλέγγυους και τις ΜΚΟ που βοηθάνε στην Ειδομένη, και οργάνωσαν το πέρασμά τους στη Μακεδονία...»

Η δήλωση προκάλεσε σάλο και ο ίδιος ο κ. Μουζάλας, πληροφορηθείς το θόρυβο, ζήτησε συγγνώμη μέσω του Αθήνα 9.84, κάνοντας λόγο για γκάφα. «Ζητάω συγγνώμη. Αν είπα κάτι τέτοιο, είναι γκάφα. Μπορεί να μην το κατάλαβα και να παρασύρθηκα».

Ο κ. Καμμένος, με ανάρτησή του στο Twitter, φάνηκε να μην ικανοποιείται από τη συγγνώμη και ζήτησε την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg