Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Αποχαιρετά το μπάσκετ ο Δημήτρης Διαμαντίδης (21:45 ΕΡΤ2)



Ανάρπαστα έχουν κάνει τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, λόγω της επικείμενης βράβευσης του αρχηγού της ομάδας, Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος βάζει...
τελεία στην καριέρα του με την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την ομάδα που... δυσαρέστησε  την προηγούμενη βδομάδα την πρωτοπόρο του 5ου ομίλου, Φενέρμπαχτσέ. Η Τσεντεβίτα υποχρέωσε σε ντροπιαστική ήττα με 89-59 το σύνολο του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, η οποία ήταν μόλις η 2η για τον τουρκικό σύλλογο σε 12 αγώνες στη φάση των «16».

Οι «πράσινοι» ισοβαθμούν στη 2η θέση με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά η ρωσική ομάδα έχει το πλεονέκτημα. Ο Παναθηναϊκός ευελπιστεί σε... στραβοπάτημα των Ρώσων, αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες, αφού αυτή την εβδομάδα η Λοκομοτίβ αντιμετωπίζει την ουραγό Μάλαγα, και την επόμενη την εκτός πλέι οφ Νταρουσάφακα.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς στη σύνθεσή του, αφού ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg