Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Η 45χρονη θεία σκότωσε την άτυχη 4χρονη?

Όλο και πιο τραγική γίνεται η ιστορία του 4χρονου κοριτσιού που βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης νεκρό, ενώ δίπλα του βρέθηκε αιμόφυρτη η 45χρονη θεία του που είχε κόψει τις φλέβες της.

Το παιδί βρήκε νεκρό πάνω στο κρεββάτι του στις 13:30 ο 48χρονος θείος του, χωρίς να υπάρχουν εμφανή τραύματα.

Στο πάτωμα βρήκε τραυματισμένη -μάλλον με μαχαίρι στο λαιμό και στα χέρια- τη σύζυγό του, η οποία μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες η γυναίκα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και φέρεται να ομολόγησε πως εκείνη σκότωσε το παιδί.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το παιδί πέθανε από ασφυξία, ωστόσο τα οριστικά αποτελέσματα θα βγουν αύριο, Πέμπτη, μετά τη νεκροψία-νεκροτομή.

Πηγές της Αστυνομίας ανέφεραν πως το παιδί έμενε με τη θεία του και τον θείο του, καθώς οι γονείς του είναι τοξικομανείς.







πληροφορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg