Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Το...διαφημιστικό σποτ της Βασίλισσας Ελισάβετ



Το βίντεο γυρίστηκε για την καμπάνια προώθησης των αγώνων "Invictus Games", μίας αθλητικής διοργάνωσης στην οποία συμμετέχουν στρατιωτικοί από δυτικές χώρες οι οποίοι έχουν τραυματιστεί στο πεδίο της μάχης, ένα είδος παραολυμπιακών αγώνων για στρατιωτικούς.

Οι αγώνες έχουν διοργανωθεί από τον πρίγκιπα Χάρι και φέτος θα διεξαχθούν στις ΗΠΑ.

Αυτή είναι και η αφορμή της «επικοινωνίας» Ομπάμα-Ελισάβετ. Στο χιουμοριστικό βίντεο, ο Χάρι λαμβάνει στο κινητό του μήνυμα από την Μισέλ, το οποίο προσκαλεί τη γιαγιά του να δουν μαζί, καθώς ξεφυλλίζουν ένα φυλλάδιο για τους αγώνες.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ ρωτά απειλητικά: «Έι, πρίγκηπα Χάρι, θυμάσαι όταν μας προκάλεσες για τα Invictus Games;», με τον Μπαράκ Ομπάμα να συμπληρώνει «Πρόσεχε τι εύχεσαι», εκφράζοντας τις ανταγωνιστικές διαθέσεις της χώρας στους αγώνες. Στο παρασκήνιο Αμερικανοί στρατιωτικοί προειδοποιούν με γκριμάτσες και χειρονομίες το Χάρι και την Ελισάβετ.

«Oh, really? Please!», είναι η αφοπλιστική απάντηση της βασίλισσας. «Μπουμ» συμπληρώνει ειρωνικά ο Χάρι, κάνοντας σαφές στο προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ πως… «έφαγαν τη σκόνη» της Ελισάβετ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg