Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Απεβίωσε ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Γιάννης Αγγέλου



Πέθανε ο Γιάννης Αγγέλου, ύστερα από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο ενώ νοσηλευόταν στο «Ερρίκος Ντυνάν», ένας από τους στενότερους συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Στο Twitter, ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος έγραψε: «πάλεψε μέχρι το τέλος με απαράμιλλη αξιοπρέπεια και δύναμη./Ετσι θα τον θυμόμαστε. Αξιοπρεπή και αγωνιστή».

Ο Γιάννης Αγγέλου ήταν στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή από το 1987, όταν αυτός πολιτεύτηκε για πρώτη φορά στην Α' Θεσσαλονίκης. Κατά το διάστημα της διακυβέρνησης του Κ. Καραμανλή (2004-2009) ο Γιάννης Αγγέλου ήταν διευθυντής του πολιτικού του γραφείου.

Η κηδεία του Γιάννη Αγγέλου θα γίνει την Δευτέρα στις 14:30 από τον Ιερό Ναό Αγ. Διονυσίου του Αρεοπαγίτου και η ταφή στο 2ο Νεκροταφείο Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg