Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Άλλο ένα Πάσχα έφτασε, που για όλους εμάς τους Ορθόδοξους μας μεταδίδει την Ανάσταση του Κυρίου μας, και τροφοδοτεί το είναι μας με μια αίσθηση δύναμης, ενισχύοντας την ανάγκη να επιτύχουμε όσα έμοιαζαν ως τώρα ανέφικτα…

Ο εσωτερικός μας παράδεισος, ο καλύτερος εαυτός μας ως άλλος Λάζαρος, εμφανίζεται αυτές τις Άγιες μέρες με μιας μπροστά μας και η ψυχή πλημμυρίζει με αγαλλίαση και ευωδιά!!

Μεγαλώνει η διάθεση να ξεπεράσουμε τα όρια, τα ίδια που μέχρι σήμερα μας περιόριζαν, και το όνειρο μετατρέπεται σε δικαίωμα!

Δικαίωμα στο σήμερα, στο αύριο, στο παντοτινό!

Και είναι αυτό, που μας μετατρέπει από θεατές σε ενεργούς Ανθρώπους και Πολίτες μιας αλληλεγγύης για την ανατροπή όσων μας πόνεσαν και μας σταύρωσαν σε σταυρό μαρτυρίων, όσων μας κράτησαν δέσμιους σε αγέλαστα υπόγεια, μακριά από τον ήλιο της Λαμπρής του Τόπου μας!

Αδελφές και Αδέλφια μας, φίλες και φίλοι, Καλή Ανάσταση, και της δικής μας Ψυχής, αλλά και της Πατρίδας μας!

Hellas2News
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg