Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού


Ε.Μ.Υ.

Βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, προβλέπονται σε αρκετές περιοχές της χώρας από το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, τα φαινόμενα θα σημειωθούν κυρίως στην ηπειρωτική χώρα.

Το μεσημέρι και το απόγευμα του Σαββάτου η επιδείνωση του καιρού θα είναι αισθητή κυρίως στην Ηπειρο, την Δυτική Στερεά, την Δυτική Πελοπόννησο και την Μακεδονία.

Την Κυριακή τα φαινόμενα θα σημειωθούν στο Ιόνιο, την Ηπειρο, και την Δυτική Στερεά Ελλάδα και από το μεσημέρι και μετά σε ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα.

Τη νύχτα της Κυριακής και μέχρι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας η κακοκαιρία θα επεκταθεί στα νησιά το βορείου και ανατολικού Αιγαίου, όπως επίσης στα Δωδεκάνησα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg