Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ξεκινάει για το Παναθηναϊκός - Λαμποράλ Κούτσα η ομάδα

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε στον επίσημο δικτυακό τόπο  της διοργάνωσης για τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις.

«Όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουμε σε αυτή τη σειρά των πλέι οφς. 

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε για κάθε μπάλα, κάθε κατοχή, κάθε ριμπάουντ. Για όλες αυτές τις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά.

 Έφθασε η στιγμή της αλήθειας και η ομάδα που θα κάνει όλα αυτά θα κερδίσει τη σειρά. Οι αντίπαλοι μας είναι πραγματικά καλοί και εμείς από τη μεριά μας πρέπει να πολεμήσουμε, να παίξουμε έξυπνα και με αυτοπεποίθηση».

Από την πλευρά του ο Αντώνης Φώτσης τόνισε:

«Βρισκόμαστε στα πλέι οφς και πλέον η κατάσταση είναι διαφορετική σε σχέση με το top 16 ή την κανονική διάρκεια. Πρέπει να πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, να ελέγξουμε τα συναισθήματα μας και να μείνουμε συγκεντρωμένοι. 

Ξέρουμε πως οι αντίπαλοι μας είναι πολύ καλοί, θα παίξουμε μπροστά στο κοινό τους με ενθουσιασμό και εμείς πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι, να παίξουμε έξυπνα και να πολεμήσουμε».









πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg